The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans:

Jeg (24.09.2019) vurderer å finne et forverthjem til en veloppdragen og snill hanhund, fire år. Absolutt ingen problemhund men et hjem hos aktive folk som liker å gå turer og være ute, passer best for han. Helst ikke små barn/barnebarn da han er redd de små. Han forsøker å komme seg vekk, og er slett ikke aggressiv men det er enklest om det ikke er barn under 10/12 år i huset. Han kan bo med en annen hund eller alene, det viktigste er husets folk. Bilvant, reisevant, kan fly og bo hotell uten problemer. Bjeffer når det ringer på døra og det skjer noe utenfor hagegjerdet. Hvis du/dere vil ha en lydløs hund, er ikke denne gutten den rette. Du kan av praktiske årsaker ikke bo mer enn ca 1 time fra Ski.

 Interessert? Send meg en E-post og fortell litt om deg selv!

Bazaars Coffee Toffee «Pixie» er parret med Ch. Sandust Absolutely Georgeous «Geo» og vi håper på valper ca 12.12.2019.

Supertrivelige og friske foreldre, all helsetesting gjort i hht. Norsk Puddelklubbs avlsretningslinjer.  Det blir kun brune valper. Pixie har hatt ett kull før og hun var en veldig flink mor, og kjøperne er fornøyd med valpen sin. Vi gleder oss veldig til å ha Pixievalper igjen ❤️