The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans:


Dk Ch. Bazaars Tantalized «Harriet» er parret med Int.Ch. No Se Dk Fi Ch. KBHV -14 DKV-14 DKKV-14 Mon Charme Diamant Noir «Morris«. Hun venter valper 01.04.2018. Mest sannsynlig kun sort, men en liten sjanse for brunt. Planen denne gangen var å parre Harriet med "Emil", Ch. Dream Catcher Starring Moravia. Han bor i Tsjekkia...... Men så ville det seg slik at hun måtte parres den helgen Pixie ventet valper, og det ble umulig å reise. Jeg har lett med lys og lykte ettter en passende hanhund innen rimelig reisetid, ca en time med den høygravide Pixie i tankene. Det var ikke mulig å finne noen som ikke var i for nær slekt, eller hadde en anmerkning på helsepapirene som ikke kunne brukes til Harriet. Da ble det beste Morris'en. Ikke noe galt med han og en super avlshund, men har var far til Fendis kull f. 27.12.2017, så det kunne jo vært spennende med en annen hanhund denne gangen. Men det ville seg ikke, så nå gleder vi oss til et Morriskull til. Han lager snille og ukompliserte valper med humør og god helse. 

Alle helsetester er gjort, og alt er ok på begge foreldre. Kullet er godkjent av Norsk Puddelklubb.

30.03.2018 kom Harriets påskekull til verden. De er født på hytta vår høyt til fjells og er ekte fjellpudler allerede. Det var en lett og rask fødsel, og Harriet tro til med fem sorte hannhunder og en brun tispe. De er pigge og fine, suger godt og øker i vekt så du nesten kan se det. Den minste 244 gr og den største 262 gr, så de er relativt jevne.

Harriets valper er reservert.

Dk Ch. Bazaars Tantalized "Harriet" is bred to Ch. Mon Charme Diamant Noir "Morris". Puppies excpected April 1st 2018. 30.03.2018 were the Easter litter born. Five black males and one brown  female. 

All puppies are reserved.


Harriets kull blir det siste i 2018. Jeg vil ikke ha valper i sommerferien (vi skal også ha ferie) og heller ikke kull med levering mot sen høst/vinter. Da blir det ikke parret noen før tidligst i oktober/november -18 med fødsel ca ved juletider og levering ca vinterferien 2019. Nei, det blir ingen valper med levering ca 20 juni selvom det er mange som ønsker seg det......og heller ingen med levering 20 august.....

 

 

Harriets kull 2 født 30.03.2018

En lett og rask fødsel resulterte i fem sorte hannhunder og en brun tispe. De er pigge og fine og alt er bra med mor og barn. Jeg oppdaterer siden med nye bilder etc hver uke.

06.04.2018 Idag er påskekullet en uke. Det er en fornøyd og fredsommelig gjeng som øker i vekt, spiser og sover som de skal.

13.04.2018 To uker idag og god dobling av fødselsvekten, det er bra. Disse valpene er trinne uten å være feite. De er sterke med masse krefter når du håndterer dem. Alle har åpnet øynene nå men det er tvilsomt om de vet hva de skal brukes til. Har klipt klørne deres, det var ikke så populært. Ennå sover valpene mesteparten av døgnet.....men det kommer ikke til å vare.

27.04.2018 4 uker er en søt og uskyldig alder. Nå utforsker valpene den lille bingen sin og de leker litt med hverandre, mer og mer hver dag. Vi har klipt snuter og halestilker for første gang og de har begynt med fast føde. Valpene spiser godt! Vi har også startet skuddtrening, det går helt fint.

4 dager
4 dager
4 dager
1 uke
2 uker
4 uker
4 uker