The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans: 

Nå blir det ikke flere valper her før i årsskiftet 2021/22. Tid for å se valpene født i første halvår av 2021 vokse opp og evaluering av dem før det planlegges noe nytt. Jeg har ikke ventelister nå. Oppdaterer når det er noe nytt, så ta kontakt igjen hvis det dukker opp et kull som kan passe. 

Det er fortsatt veldig stor interesse for mellompuddelvalp selvom verden nå begynner å nærme seg "normalen". Mellomer er fantastiske, enkle og morsomme familiehunder så det skal man jo være glad for. Jeg prøver å svare alle som henvender seg.....men.....du kan ikke komme på besøk for å vurdere rase, teste allergiene du har i familien eller generelt prate hund. Da hadde vi hatt flere besøk hver dag og det blir i meste laget. Besøk må vente til du har en valp på hånda som er reservert deg/dere. Jeg noterer ikke navn eller telefonnummer på noen nå. Veldig mange ting kan gå galt før et levedyktig kull blir født så det har ingen hensikt. Jeg oppdaterer når det er noe nytt.

 

 

Jessies kull 1 ventes 27.02.2022

Fantastiske, sosiale, vennlige og glade Jessie, No Ch. Bazaars Yes Me er parret med like glade og morsomme Victor, Ballentines Happy Times. Ultralyd viser at det er 3 valper, kanskje 4. Jeg forventer aktive og lekelystne valper som trolig vil passe best hos de som kunne tenke seg å trene litt. Ingen grunn til å satse på landslagsnivå i noen form for hundesport, men lyst til å gjøre noe og være i aktivitet med hunden kommer nok til å være en stor fordel. Leveringsklare ca uke 16. Ventelister har vist seg å være mye plunder og heft. Kan dette være noe for deg, kontakt meg når kullet er født.

Se mer om Jessie og Victor på sidene deres, under tisper vs hannhunder.