The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans:

I 2021 blir det ingen kull med levering etter 20. april. 

Prøv å gå inn på Norsk Puddelklubbs hjemmesider og sjekk valpelisten der. Noe kan dukke opp. Lykke til!

 

 

Harriets kull 3/Harriet's litter 3

11.10.2020 Harriet har startet på løpetid. Hun blir inseminert med importert sæd fra Finland. Hannen heter INT. CH. EE LT JV-17 NORDjV-17 HEW-18 LTV-19 V-19 Filagon Easy to Fly, han har supre helseresultater, utstillingsresultater  og konkurrerer også aktivt i agility og lydighet. En veldig pen og trivelig hund. 
Blir det valper her vil de være leveringsklare ca uke 8 2021. 
Det er stor pågang etter valp, så tenk på par ting før du henvender deg. Jeg selger ikke valp til fulltidsarbeidende som ikke har mulighet til å ta med valpen på jobb eller har godt og stødig valpepass ihvertfall fram til høsten 2021. Det holder dessverre ikke at barna kommer fra skolen kl 14:00, og lover å passe valpen/hunden hver dag i de neste 15 årene. Pudler trenger noe pelsstell. Det er ikke dramatisk tidkrevende, men du må være villig til å ta et tak med kam og børste og få hunden klipt regelmessig. 
Jeg har ikke ventelister nå. Det blir helt umulig å forholde seg til så mange navn, så ta heller kontakt når kullet er født.

24.10.2020 Nå er Harriets inseminert og det er bare å krysse fingre for friske valper. Forventet fødselsdato vil bli 26.12.2020.

19.11.2020 Vi har vært på ultralyd og Harriet er drektig med mer enn en valp. Hipp hurra!

AI between Ch. Filagon Easy to Fly & Ch. Bazaars Tantalized, hopefully puppies around Dec. 26th 2020.

Nov. 19th 2020. Ultrasound today confirms precancy with more than one puppy!

F. Easy to Fly
F. Easy to Fly
F. Easy to Fly
Harriet
Harriet