The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans:

Nå blir det ikke flere kull her før årsskiftet 2020/21. Jeg tar ikke imot forhåndsbestillinger eller lager ventelister på et kull som er planlagt så langt fram i tid. Men jeg oppdaterer når det er noe nytt og jeg har en forventet fødselsdato.

13.08.2020 Det er fortsatt stor etterspørsel etter valp. Og det er veldig hyggelig at så mange vil kjøpe valp akkurat av oss.......men dessverre blir det ikke fler av dem av den grunn. Dette er bestemt ingen valpefabrikk og det blir ikke flere kull i år.  Jeg vet heller ikke helt nå hvem som skal parres utover høsten/tidlig vinter. Det er minst to kandidater, men det blir bare ett kull pga årstiden og de blir mer inne. Far til kullet vil være avhengig av om det er mulig å reise eller ikke. Prøver å besvare alle de e-postene som kommer, men det står det samme i dem alle......ingen ventelister og ingen valper med det første. Kontakt meg heller igjen når/hvis det dukker opp et kull som kan passe. Jeg oppdaterer så fort det er noe nytt.

Prøv å gå inn på Norsk Puddelklubbs hjemmesider og sjekk valpelisten der. Noe kan dukke opp. Lykke til!