The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans: 

Bazaars Baroness "Carla" er parret med No Ch. Sandust Absolutely Georgeous "Geo" og vi håper på et helbrunt kull ca. 08.06.2021 siden begge foreldre er brune. Jeg er så heldig å ha fått låne Carla til et kull til, hun var en helt usedvanlig flink mor forrige gang, og det ble et så fint kull at vi hadde lyst til å prøve igjen. Geo er en staselig herremann, avbalansert og fornuftig. Jeg har brukt han før, det ble veldig glade barn med masser av pågangsmot. Her er også alle helsepapirer iorden og oppdatert, Carla er bærer av genet for prcd-PRA så da må den annen part være genetisk fri og det er han selvfølgelig. Disse valpene vil være leveringsklare ca. 03.08.2021. Helseresulteter Geo: Øyelyst u.a (06.02.2020) prcd-PRA N/C, Patella 0/0, HD B/B, AD 0/0. Helseresultater Carla: Øyelyst u.a (06.01.2020), prcd-PRA bærer, rcd4-PRA N/C, Patella 0/0, HD B/B.

Vi trenger forverthjem til hanhund fra ca 1. august. Rolig, stødig valp, lett å stelle og kjempesnill. Du kan ikke bo mer enn en time fra Ski da dette er tenkt å bli en utstillingshund og han må komme hit ca hver 14 dg for bad og stell. Forverten må bringe og hente, ellers får jeg ikke gjort noe annet. Interessert? Ring så forteller jeg mer.

05.06.2021 Carlas valper er født og det er ny rekord! 7 valper! Så stort kull har jeg aldri hatt før så dette blir spennende. Det går fint med storfamilien, de legger på seg noen gr og det virker som de er mette og Carla har bra med melk. Hun er superflink, veldig omsorgsfull og påpasselig. Det er fem hanhunder og to tisper i dette kullet. Ønsker forvertshjem til hanhund og tispe, litt på sikt. Carlas valper er reservert!

Nå blir det ikke flere valper her før i årsskiftet 2021/22. Tid for å se valpene født i første halvår av 2021 vokse opp og evaluering av dem før det planlegges noe nytt.

 

 

Carlas kull 2 f. 05.06.2021

Her ble det rekord! 7 friske, fine valper, 5 hanhunder og 2 tisper. Alt bra med mor og barn.

Carlas valper er alle reservert pr. d.d.

21.06.2021 Valpene er 16 dager idag og de har doblet fødselsvekten sin med god margin. Carla har fulltidsjobb med mating og vasking her. De har åpnet øynene alle 7 og de kan faktisk "gå" i kassen sin. Sover for de meste, bare i farta når mamma kommer med melkebaren.

04.07.21. Valpene er fire uker og det er en superkvikk gjeng. De har flyttet over i en valpegrind og det passer dem nok bedre enn valpekassen. De spiser litt men veldig sultne er de ikke, så Carla har nok mer enn nok melk til dem. Må begynne å venne dem av etterhvert, vi får se hvordan det går med maten utover i uken. 

1 døgn
2 døgn
2 døgn
2 døgn
14 dg
4 uker