The little ones

Kjøpe mellompuddelvalp?

En mellompuddel er en relativt aktiv, sporty, smart, humoristisk og glad familiehund. Hvis du er blottet for humor og ikke er interessert i å røre på deg, er det ikke rasen for deg. Mellompudler krever ikke mye daglig mosjon, men er glad for å komme ut og strekke på beina. Du kan på regnværsdager f.eks. sysselsette din hund med litt hjernegymnastikk i form av innlæring av knep og triks, det er nesten like fint som turer. Jeg selger gjerne til barnefamilier, har veldig gode erfaringer med det, men ingen hund er født direkte "barnevennlig" og det må være foreldrenes ansvar at valpen får nok ro og hvile i starten. Du behøver heller ikke være utstillingsinteressert for å kjøpe valp av meg, men jeg forventer at du gir hunden det stell rasen krever og ikke lar den være alene hele dagen. Pudler er røyterfrie og fungerer godt hos allergikere, men sjekk det på forhånd. Kjøper du en puddelmix/blanding er garantert røytefrihet  bare fritt oppspinn, ingen kan vite hvordan utfallet blir pelsmessig  før bastarden får sin voksne pels. Siden prisen er den samme eller noen ganger mer enn enn renraset puddel, tror jeg jeg ville gått for en renrasede varianten, da vet du hva du får. Mine valper vil bli levert med nydatert helseattest fra vår veterinær, ID-merket, vaksinert, forsikret og selvfølgelig registrert i NKK. De har også med seg mat til de første dagene, teppe, leker og kam og børste. Alle foreldredyr fyller Norsk Puddelklubbs krav til avlsdyr og kopier på foreldrenes helsepapirer og stamtavler følger med valpen.

If you are interested in one of our puppies and you don't live around here, please feel free to contact me, but you should know I dont ship puppies on their own. It's a must you come and pick your puppy up so we can meet, you can check the puppy out yourself and OK it before you leave. Sorry for the inconvenience but the welfare of the little ones are of utmost importance to me.

Bazaars Intrigued "Tyggis" 8w.

Planlagte kull/litter plans:

Bazaars Baroness "Carla" er en pigg og morsom brun tispe jeg har fått låne til et kull. Hun er parret med Ch. Now I'm Bazaar Starring Moravia "Pavel". Vi tror hun er drektig og valpene vil komme ca 13.01.2020. I dette kullet vil det bare bli sorte valper. All relevant helsetesting er gjort og uten anmerkning. Jeg har time til ny øyelysning 06.01.20. Det er bilder og mer info om Pavel på siden hans under 'hannhunder'

Carla fikk valpene sine 12.01.2020. 
Det gikk veldig fint, hun er flink og omsorgsfull. 3 hanner og 3 tisper, alle sorte.

Her er det en tispe ledig til det beste hjemmet.

 

Bazaars Coffee Toffee «Pixie» er parret med Ch. Sandust Absolutely Georgeous «Geo» og vi håper på valper ca 12.12.2019.

Supertrivelige og friske foreldre, all helsetesting gjort i hht. Norsk Puddelklubbs avlsretningslinjer.  Det blir kun brune valper. Pixie har hatt ett kull før og hun var en veldig flink mor, og kjøperne er fornøyd med valpen sin. 

10.12.2019 ble Pixies andre kull født. Det var en grei og ukomplisert fødsel av 2 brune hannhunder og 3 brune tisper. Sørgelig nok mistet vi den minste av tispene men de 4 andre er pigge, sterke og sultne. God vektøkning til nå og alt ser helt fint ut. Pixies valper er reservert.

Pixies kull 2, født 10.12.2019

10.12.2019 kom dette firkløveret til verden. 2 gutter og 2 jenter, pigge og sterke. 

12.01.2020. Her er det bare velstand og god vektøkning. Lubne, gode unger, blide og trivelige i gemyttet og med strålende appetitt. 

Carlas kull 1 f. 12.01.2012

13.01.2020: Nå er valpene ett døgn og de suger godt og virker pigge og sterke.

Carla er superstolt og hun passer nøye på at alle får mat og ligger inntil henne. Alt bra 🥰

1 uke